School of Human Design

School of Human Design

Ik ben zelf super enthousiast over deze dames Ellis en Lion en hun School of Human Design. 

Een hele leuke en informatieve site en helder uit gelegd. ;)

 

 Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. 

 

Ieder mens is uniek

Velen van ons hebben ons leven ingericht zoals dat van ons wordt verwacht, we moeten overal goed in zijn en we streven allemaal ongeveer hetzelfde na (we willen allemaal een goede baan, de wereld over reizen, een fijn huis, een druk sociaal leven, op de hoogte zijn van wat er in de wereld gebeurt, een strak lichaam, een goede moeder zijn en nog veel meer). We passen ons aan, omdat we bang zijn om anders te zijn of simpelweg omdat we niet beter weten. Maar als dit de bedoeling zou zijn, waarom heeft iedereen bij de geboorte dan iets anders meegekregen?

Be yourself, everyone else is already taken.”

– Oscar Wilde

 

Klik even op de volgende link en je weet alles :) https://www.schoolofhumandesign.nl?

 

Jouw persoonlijke chart

Op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats kan jouw unieke design berekend worden; jouw unieke blauwdruk. Deze blauwdruk geeft inzichten over jezelf en is daarmee een tool voor zelfonderzoek.

Download hier gratis jouw chart.

 

Gecombineerd model

Human Design is een model, waarin de belangrijkste spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), samen komen met de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde)

Het is een complex systeem, wat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten (uit zowel de Westerse als Oosterse wereld) combineert. 

Het is het model waarin het natuurlijke (wetenschap) en bovennatuurlijke (mystiek) samen komen. Wat ons het meest geavanceerde en gedetailleerde inzicht geeft in de ‘werking van de mens’. En daarmee in onszelf. 

 

Jouw unieke rol

Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is en zijn / haar eigen rol heeft in het geheel. Deze rol wordt dus bepaald op het moment van geboorte. Betekent dit dat je rol – en dus eigenlijk je lot – al vastligt bij je geboorte? Zeker niet! Andere rollen kosten alleen meer moeite en energie en je zult meer weerstand ervaren. 

 

Dus wil jij meer rust ervaren, meer balans, plezier, flow en energie?

Leer dan met onze hulp je eigen design te lezen én te leven.

 

Klik even op de volgende link en je weet alles :) https://www.schoolofhumandesign.nl?

 

© 2021 - 2024 Foto Art- By Cick | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel