Media


Mijn foto's verschijnen regelmatig in de media, zoals in landelijke kranten, lokale TV en interieur bladen -Seasons, Happinez, VT Wonen, Residence, Flow, Ariadne At Home - enz. 

Hieronder een paar uitingen. 

In de VT Wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

Foto © Otto Pollman (Ariadne Wonen)

ARIADNE AT HOME [1996] Foto-gra-sfeer is een compositie van een aantal kleurrijke en gedetailleerde foto's onderling verbonden tot een sfeervol geheel.
Foto-gra-sfeer hangt vrij in de ruimte -zonder lijst- opvallend door pure eenvoud en harmonie van het totale beeld.

Verder heeft Cick Design onder meer een eigen fotostockbureau onder de naam Arts of Detail©.

Exclusieve foto's in een beperkte oplage.

 


We staan met een leuk artikel in het zakenmagazine LADY INTO BUSINESS op blz 8. een speciale editie met alleen maar vrouwelijke ondernemers in de regio Woerden!

Oktober 2011. Met dank aan Danny Rietveld en Jorn Janmaat.

Allesisliefde.com is een verrassende galerie voor Wonen, Cadeau, Kunst en meer. In deze sfeervolle galerie, waar kleur de verbindende factor is, zijn veel unieke spullen en bijzondere cadeauartikelen te vinden. Alles met liefde gemaakt!

In de galerie vind je een verbazend brede collectie. Van exclusieve en op maat gemaakte meubelen, kunst, sieraden tot woonaccessoires en bijzondere spulletjes voor de kinderkamer. Onder het eigen label "By Cick" komen eigen ontwerpen op het gebied van fotografie, leren tassen en laarzen tot leven.


Alles is Liefde is van Amersfoort naar Woerden verhuisd.

Om die reden geeft de galerie een paar laarzen uit de nieuwste collectie van het "By Cick'' label cadeau!

en de winnaar is.....................

Anne Berthe (rechts) krijgt uit handen van de eigenaresse Brigitte van Hengel Alles is Liefde (links op de foto) een paar handgemaakte laarzen cadeau t.w.v. € 245,00 

Woerden; Januari 2012

Uit de ruim 600 inzendingen werd Anne-Berthe van Chastelet uit Woerden de gelukkige winnares van de lezersactie van Galerie Allesisliefde.com i.s.m. de Woerdense Courant en ontving uit handen van eigenaresse Brigitte van Hengel een uniek paar laarzen van het eigen label ‘By Cick’. Hiermee stapte zij dolblij de feestdagen tegemoet. 


Brigitte: ‘Later kwam ze terug om mij te bedanken dat ik haar huwelijk had gered’

Door Jurgen Rupschus 5 januari 2018

Brigitte van Hengel is een stoere ondernemer die echt alles alleen doet. Haar startkapitaal kreeg ze door een grafisch klusje en het verkopen van vijf kroonluchters die ze in de Ardennen op de kop had getikt. Hiermee ging ze aan de slag. Ze is vanuit huis begonnen als interieurstylist en ontwerper en dat doet ze nog steeds. En ze staat in haar eigen winkel Alles is Liefde Boutique in de Voorstraat.

“Ik ben spontaan en transparant en ik wil nog wel eens ongevraagd advies geven aan mensen. Even geleden deed ik dat bij een vrouw in de winkel. Zij kwam een tijdje later terug met een bos bloemen. Om mij te bedanken dat ik haar huwelijk gered had”, vertelt Brigitte.

Spreuken

Heel tof: als je iets koopt bij Brigitte, dan krijg je een spreuk van haar mee met een bemoedigende tekst. Maar waarom doet ze dat eigenlijk? “Met de spreuk wil ik mensen een oppepper geven. Eén iemand kan de wereld veranderen en daar wil ik mensen bewust van maken. Dit kan net dat duwtje in de rug zijn. Soms zijn mensen echt ontroerd als ze zo’n spreuk lezen.”

Boekhandelaar uit 1869

Wat ook opvalt in de Boutique zijn de vele en kleurrijke boeken. “Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik de grootste kinderboekencollectie van Woerden heb”, aldus Brigitte. “Alle boeken in de winkel heb ik gelezen, want alleen dan verkoop ik het boek. En met de boeken wil ik mensen ook bewust maken van dingen en zoveel mogelijk helpen. Zo heb ik kinderboeken speciaal voor kinderen met gescheiden ouders. Of een Rupsje Nooitgenoeg voor blinde kinderen.”

Brigitte: “Maar er staan ook boeken over hoe je darmen werken en hoe het zit met vaccins voor kinderen. En ga zo maar door. Mijn overgrootvader - Willem Jacob van Hengel - was al in 1869 Boekhandelaar  in Rotterdam en uitgever, dus liefde voor boeken zit echt in mijn familie.”

Foto’s wereldwijd te vinden

De foto’s van Brigitte vind je bij Ikea’s wereldwijd en onder andere bij de Hema. Misschien heb jij er wel een van haar in je woonkamer hangen. “Ik heb zo’n 30.000 stockfoto’s gemaakt. Hiervan heb ik posters gemaakt met negen foto’s, drie keer drie. Want ik hou van dingen die ongelijk zijn en toch bij elkaar passen.” En dat zien we ook aan haar oorbellen.

Boutique met leuke spulletjes

Haar eerste fysieke winkel had Brigitte in Amersfoort. Brigitte: “Maar dat heen-en-weer-gereis werd ik spuugzat en in 2011 stopte ik daar. In Woerden opende ik later dat jaar een showroom aan de Trasmolenlaan. Maar op het industrieterrein zat ik toch een beetje verstopt. Ik ging kijken in de binnenstad en in 2014 opende ik een winkeltje in het pand waar nu de Bierhuys-winkel zit. Daar groeide ik heel snel uit mijn jasje. Ik had te veel leuke spullen, daar had ik echt meer ruimte voor nodig. Negen maanden later is de winkel verhuisd naar de Voorstraat.”

Peuterjuf

Voordat Brigitte zich met ontwerpen, interieur en haar boetiek ging bezighouden, deed ze heel iets anders. “Van origine ben ik peuterjuf. Vandaar mijn liefde voor kinderboeken. Ik ben de zorg ingerold en hielp kinderen met onder andere epilepsie. En daarom heb ik veel boeken over psychologie in de winkel. Dat was best pittig werk en dat werk nam ik mee naar huis, want ik kon het moeilijk loslaten. Ik was toen ook nog maar een jaar of 16. Nadat ik stopte met dit werk, heb ik bij een paar kledingwinkels gewerkt. Onder andere bij Mode Jovielle in de Voorstraat”, vertelt Brigitte.

Mensen verbinden

Brigitte: “Toen ik mijn eerste kind kreeg, ben ik direct gestopt met werken. Want ik wilde mij volledig richten op het moeder zijn. In 1996 ben ik weer aan de slag gegaan, als interieurstylist en ontwerper. En sinds 2015 heb ik de Boutique in de Voorstraat. Ik wil graag kennis delen en mensen verbinden en dat is echt een missie.


Een paar van de ansicht kaarten en posters die van mijn foto s gemaakt zijn door o.a. Art Unlimited, HEMA & IKEA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 "Achter de toonbank" een leuk interview met Brigitte, de vrouw achter Alles is Liefde, hieronder!

Onze Concept Store in Woerden is verkozen tot Local Hero en hieronder een interview en een TV opname van RPLFM.


Wij staan in de nieuwste FLOW, en daar zijn we trots op!

Natuurlijk kan je deze prachtige handgeborduurde laarzen ook online bij ons bestellen! Deze laarzen zijn n fairtrade project, door vrouwen in Oezbekistan gemaakt uit "oude" wandkleden..........met leer gevoerd, houten hak en leren zool.

Elk paar is uniek!

Heb jij een prachtige lap stof?

Met liefde maken we voor jou hiervan een exclusief paar laarzen.


Gespot, mijnontwerp, High Heel By Cick in het magazine Vrouw & Passie, en daar ben ik trots op.


Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kun je mij e mailen  brigittevanhengel@hotmail.com

Dank je, voor je tijd en interesse.

Fijn als je je contact gegevens achter laat op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze inspiratie mail

Elke maand verloten we onder de nieuwste inspiratiemail aanmeldingen iets leuks.

Doen! X


 

P.S. De echte kleuren van de foto's op deze site komen niet altijd overeen met de werkelijkheid, in real life zijn de kleuren warmer en de foto's scherper, handig om te weten:).


 

Alle in www.fotoartbycick.nl getoonde Foto´s en Werken zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Brigitte van Hengel, tenzij expliciet anders vermeld!
Tevens zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Fotografenfederatie BFN, NVF en GKf, welke zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam onder nummer 163/1992.

 

​                                                                                                                     

                                                                                   SINCE 1994

© 2021 - 2024 Foto Art- By Cick | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel